Nyheter

.

MENY Myren omprofileres til KIWI

Fra høsten 2024 vil butikken på Myren fremstå i ny, grønn drakt

Les mer
.

MENY Åsgårdstrand ny butikk inn

1.1.2024 overtok Butikkpartner MENY Åsgårdstrand sammen med MENY i Vestfold. Butikken ble overdratt fra kjøpmannsfamilien Auensen som har drevet butikken gjennom flere generasjoner.

Les mer
SPAR Toppen.

MENY Borgestad og SPAR Toppen ut av porteføljen

1.november 2023 gikk MENY Borgestad og SPAR Toppen ut av Butikkpartners butikkportefølje.

Les mer
.

Meny GS inn i porteføljen

1.september overtok vi sammen med NG Meny Vestfold og Telemark 100% av aksjene i GS Dagligvaredrift AS. Det betyr at Meny GS på GS-senteret på Klyve i Skien nå eies 50/50 av Meny og Butikkpartner. Vi gleder oss stort over å ha fått gjengen i Meny GS med på laget og gleder oss til samarbeidet og til å utvikle butikken videre sammen med Meny og med Thomas Holen som fortsetter som kjøpmann.

Les mer
.

Nå har også Joker blitt en del av den store familien

10. mars åpnet vi Joker i Hesselbergsgata. Butikken er den første av sitt slag i landet, døgnåpen, selvbetjent og med det nyeste konseptet til Joker!

Les mer
Mathuset opplever eventyrlig vekst.

Mathuset - Vi utvider driften og lanserer nytt tilbud

Innbyggerne i Grenlands-området kan se frem til både nye festlokaler og en spennende kafé med fristende delikatesser.

Les mer
SPAR Kjøpmenn fra Grenland // Teamet fra Rocket-Man.

SPAR kjøpmennene gav bort 400.000,- til RocketMan

Det er ingen ting som er hyggeligere enn å gi bort gaver Forrige uke mottok Rocket Man og GØY-Fritid til sammen 400.000,- fra alle SPAR kjøpmennene i Grenland. Gaven skal bidra til at ungdommer, som på en eller annen måte har falt utenfor, blir fanget opp og tatt vare på

Les mer
.

Meny Lietorvet oppgradert for 25 millioner kroner

I 2018 ble Meny på Lietorvet i Skien utvidet og pusset opp for over 20 millioner kroner. I år er det investert ytterligere fem millioner kroner i en ny utvidelse, som innbefatter et kongekrabbebasseng som supplement til det eksisterende hummer- og østersbassenget.

Les mer
.

Nytt sykkelstativ - Kiwi Falkum

Bypakke Grenland lanserte i fjor et tilskudd til sykkelparkering ved dagligvarebutikker i Skien, Porsgrunn og Siljan. Tilskuddet dekker 50 prosent av kostnaden og maksimalt 40.000 kroner. Butikksjef Eirik Bjørbæk ved Kiwi Frogner var den første til å nappe på tilbudet.

Les mer