Mathuset - Vi utvider driften og lanserer nytt tilbud

Mathuset opplever eventyrlig vekst.

Innbyggerne i Grenlands-området kan se frem til både nye festlokaler og en spennende kafé med fristende delikatesser.

Konfirmasjon, bryllup og jubileum – siden 1998 har Mathuset levert cateringtjenester til en rekke forskjellige begivenheter rundt om lokalmiljøet. Med lekre retter på menyen og dyktige medarbeidere har de blitt en ettertraktet leverandør og samarbeidspartner for både bedrifter og privatpersoner.

Veksten har vært såpass formidabel at bedriften nå flytter til større lokaler på Myren i Skien. Samtidig inviterer Mathuset gjester fra hele lokalsamfunnet til å besøke dem i det nye bygget som blant annet vil inneholde selskapslokaler, rom for kurs og kokkekamp samt dagkafé.

– Vi ønsker å være et mathus i ordets rette forstand. Nå kan vi i tillegg til å levere catering tilby maten direkte på tallerken i eget hus, salg av våre egne delikatesser og så mye mer, forteller Kay Kittelsen, daglig leder ved Mathuset Skien AS.

Han har de siste ukene jobbet iherdig med ferdigstillelsen av de nye lokalene som befinner seg der hvor Sport Outlet lå før, i underetasjen av samme bygg som Meny Myren. Fleksible selskapslokaler som kan huse både store og små gjestegrupper står snart klare for alt fra bryllup til konferanser.

Det samme gjør dagkaféen som vil by på så mangt, blant annet kompe – Kittelsens egen favorittmat.

– Kaféen vil i all hovedsak by på retter som er i tråd med catering-menyen vår, men vil også kunne by på tradisjonsmat og overraskelser. Samtidig vil vi kunne friste med helt nye konsepter, forteller han og viser til at Mathuset også vil satse på pop-up-restaurant, temakvelder, kokkekonkurranser og så mye mer.

– Vi utvider altså cateringvirksomheten vår samtidig som vi byr lokalmiljøet på noe nytt og spennende, forklarer Kittilsen entusiastisk

.
Stolt gjeng med nytt kjøkken og nye lokaler

MED FOKUS PÅ KVALITET

Mathuset Skien AS har i en årrekke etablert seg som totalleverandør av cateringtjenester. Som alltid legges det stor vekt på at det skal være 100% kvalitet over det de leverer – uavhengig om det er små eller store kunder.

Den samme tankegangen har forplantet seg inn i de nye lokalene på Myren. I tillegg til finjusteringer på menyen er møbler og dekor nøye valgt ut for å gi gjestene en god atmosfære å hygge seg i, enten om det er en større bedrift som skal leie festlokaler eller om det er et vennepar som ønsker seg en god matbit på kaféen.

De ansatte ved Mathuset gleder seg også til å by på en hyggelig opplevelse for både catering-kunder og kafégjester:

– De som benytter seg av oss treffer alltid på en gjeng matglade og blide mennesker. Det samme vil våre fremtidige gjester få oppleve i de nye lokalene, forteller Kittilsen og viser til at glede for mat og hyggelige opplevelser er kjernen i bedriften deres.

Nå jobbes det hardt for å gjøre klar til et av årets hyggeligste matopplevelser, nemlig julesesongen:

– Nå gleder vi oss til julebordsesongen med deilig julemat som skal serveres til kunder og ikke minst til gjester i eget hus. Vi opplever et voldsomt trykk på bestillinger og lokalene er utleid mange datoer, allerede før vi har åpnet eller annonsert. Her blir det fullbooket, sier Kittelsen

Tekst: Annonse Amedia - Telemark Næringslivsmagasin

.
Kay, daglig leder og Thomas, køkkensjef er fornøyd med de nye lokalene

.