Nå har også Joker blitt en del av den store familien

Dette er vår 15. dagligvarebutikk og den første Joker-butikken i familien. Fra før har vi tre Kiwi-butikker, fire Meny-butikker og sju Spar-butikker. I tillegg til cateringfirmaet Mathuset.

- Vi kjøpte dette lokalet for litt over et år siden. Planen var egentlig å utvide for Mathuset, da vi trengte mer plass for produksjon, men huset ble for lite. Det har vært helt riktig å flytte Mathuset til større lokaler på Myren, Trine Riis Groven.

Joker har i dag ca 470 butikker spredt rundt i hele landet. Vår Joker får det aller nyeste konseptet som de kaller Joker By og blir den første Joker-butikken i sitt slag her i landet. Butikken blir døgnåpen, og en autorisert butikk med godkjent RMA-Butikkstyring som er en teknologi for automatisering og digitalisering. Den skal bidra til en enda bedre og sømløs kundeopplevelse.

Hvordan komme inn?

Du må bruke bankkort for å komme inn i butikken. Ved handling er det mulighet for fjernstyrt assistanse på de tider av døgnet det ikke er betjening til stede i butikken. Får å komme ut skanner du kvitteringen.

Det er også kundesupport via høyttalere og kamera. Selv om det er fjernstyrt, vil det som regel være ansatte i butikken i «normale» åpningstider.

Gamle lokalene til Mathuset

Butikken ligger i det gamle lokalet til Mathuset ved Hesselbergs gate. Etter 13 år i samme lokale flyttet vi Mathuset til Myren da lokalene ble for små for cateringselskapet. Mathuset gikk fra330 kvm til nesten 1200kvm.

Joker – den gode naboen

Vi tror på god, gammeldags service. Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags. Service er rett og slett ikke hva det en gang var. Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til – helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet og der vi kan navnet på de fleste kundene våre.

Les mer om Joker konseptet HER

Takk til alle kunder som var innom oss på åpningsdagen, takk til ordfører Hedda Foss Five som tok seg tid til å tale og klippe snor, takk til Joker og Mat-Norge Vi er skikkelig stolt av vår nye butikk!